eWrota
BIPy jednostek organizacyjnych.
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno -Przedszkolnym w Wierzchucinie
Zespół Szkolno - Przedszkolny Wierzchucino 09.12.2022 r.
w Wierzchucinie
ul. Szkolna 22
84-113 Wierzchucino
ZAPYTANIE OFERTOWE
(dot. zamówienia publicznego)
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Wierzchucinie zaprasza do złożenia oferty na realizację zadania: „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno -Przedszkolnym w Wierzchucinie”.
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej została podzielona na grupy produktów jak niżej, gdzie każda grupa produktów stanowi odrębne zadanie.
Lp. |
Grupa produktów |
I. |
Produkty mleczarskie |
II. |
Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne |
III. |
Różne produkty spożywcze, oleje, produkty przemiału ziarna |
IV. |
Produkty rolnictwa i ogrodnictwa oraz podobne produkty |
V. |
Produkty mrożone (w tym ryby mrożone) |
VI. |
Jajka |
VII. |
Pieczywo i wyroby ciastkarskie |
-
Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku
do zapytania - Specyfikacja zamówienia i formularz cenowy.
Podane ilości są wartościami szacunkowymi.
-
Termin realizacji zamówienia - dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie od dnia 02 stycznia 2023 roku do dnia 31 grudnia 2023 roku z wyłączeniem miesiąca lipca lub sierpnia ( z uwagi a na okres wakacji letnich placówka w lipcu lub sierpniu jest nieczynna ).
-
Miejsce wykonania zamówienia: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Wierzchucinie,
ul. Szkolna 22.
-
Wykonawca może złożyć ofertę na wybrane (wszystkie) grupy produktów żywnościowych, zgodnie z profilem prowadzonej działalności.
Na każdą grupę produktów żywnościowych należy złożyć odrębną ofertę.
-
Warunki realizacji zamówienia:
-
dostarczane produkty muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci
i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U.2016 poz.1154); -
produkty objęte dostawą muszą być dobrej jakości, spełniać wymogi sanitarno- epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpośrednie spożycie;
-
dostawy produktów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej)
-
przedmiot zamówienia musi być dostarczany własnym, odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie,
-
dostarczany towar musi odpowiadać gramaturze zamówienia,
-
dostawa artykułów żywnościowych na telefon (w razie konieczności: skorygowania zamówienia, pilnej dostawy).
-
Zamawiający zastrzega sobie prawo odmowy przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.
-
W przypadku możliwości należytego wykonania ww. zamówienia, zapraszamy do złożenia oferty.
Oferty należy złożyć w siedzibie Zamawiającego w wybrany sposób:
- osobiście w sekretariacie Zespołu, pocztą na adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Wierzchucinie, ul. Szkolna 22, 84-113 Wierzchucino lub na adres e-mail intendentwierzchucino@interia.pl - w terminie do 19 grudnia 2022 roku (poniedziałek), do godziny 14.00.
Ocena ofert zostanie dokonana dnia 20 grudnia 2021 r. (poniedziałek) o godz. 10.00.
-
Kryterium wyboru oferty jest cena, przy czym zaznacza się, aby oferent podawał ceny adekwatne do produktów wyszczególnionych w specyfikacji zamówienia uwzględniając konkretne produkty zawarte w specyfikacji (proszę nie podawać cen tańszych zamienników wybranych produktów).
Cena powinna zawierać wszelkie koszty związane z dostawą przedmiotowego, asortymentu wraz z podatkiem od towarów i usług VAT.
-
Złożona oferta powinna zawierać :
-
-
wypełniony formularz ofertowy;
-
formularz - specyfikacja zamówienia i formularz cenowy;
-
aktualny odpis z właściwego rejestru lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
-
-
Oferta winna być podpisana przez osoby uprawnione do składania oświadczeń woli w imieniu Oferenta. Dokumenty nie będące oryginałami powinny być poświadczone za zgodność z oryginałem przez osoby właściwe do reprezentowania Oferenta.
-
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty zostanie przekazana telefonicznie Wykonawcom, którzy złożyli oferty a Wykonawca, którego ofertę wybrano zaproszony zostanie do podpisania umowy.
-
Osobą upoważnioną do kontaktów z Oferentami jest: Intendentka - EDYTA LADACH
-
tel. (058) 673-50-33
W załączeniu:
1) formularz ofertowy
2) specyfikacja zamówienia i formularz cenowy
3) wzór umowy
|
|
3
Załączniki do pobrania
Ogłoszenie do pobrania | ||||
---|---|---|---|---|
1 | Zapytanie ofertowe.doc (DOC, 50.KB) | 2022-12-09 12:17:56 | 50.KB | 97 razy |
2 | WZÓR UMOWY Z DOSTAWCAMI.doc (DOC, 46KB) | 2022-12-09 12:18:34 | 46KB | 96 razy |
3 | Formularz ofertowy.doc (DOC, 34KB) | 2022-12-09 12:18:49 | 34KB | 92 razy |
4 | Specyfikacja zamówienia i formularz cenowyartykułów spożywczych.xls (XLS, 73.KB) | 2022-12-09 12:18:57 | 73.KB | 95 razy |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Arkadiusz Szymański | 09-12-2022 12:17:56 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | Arkadiusz Szymański | 09-12-2022 |
Ostatnia aktualizacja: | Arkadiusz Szymański | 09-12-2022 12:19:56 |